Tållteiniendetotusenogellve

Idag våknet jeg med soggel i munnviken og snue i nesen. Ja vi snakker kansje TIDENES sovefjes. Jeg så på klokka å besluttet at det var best å gi det en ekstra dag til, så jeg ble hjemme. Noe som igrunnen var grådig lurt av meg. Så mens jeg lå der i sengen i en håpløs stilling, og ventet egentlig bare på å dø, så formet munnen mine seg til en "O" og hosteanfall nr. 642745 for denne denne helgen ga lyd fra seg, kjente jeg det! Du vet følelsen av å ha tatt maange situps, og så våkner du neste dag med gangsperr i magen? Ja slik følelse har altså jeg fått bare av å ligge å hoste. Dette er jo trening jo!! Faen, jeg skal aldri bli frisk!!

 

 

Men dere, alle har vel fått med seg at vi har er treningsrom i industrifabrikken vi så pent kaller skolen vår? Om dere ikke har hørt om, eller vert der nede, så anbefales det å sjekke det ut! Nei dere får ikke en veibeskrivelse. Dere bør være voksne nok nå til å klare å oppsøke fare selv. Du må nemmelig forbi et gasskammer, eller "Skittlers kjeller" som Elisa liker å kalle det, og kansje hvis du er heldig, så får du muligheten til å slå av en prat med Fritjov Schneibiel. Han er tydeligvis husets spøkelse. Det ligger blodflekker på gulvene, og er kloremerker på veggene!

Sondre og jeg var noen av de heldige som faktisk kom oss frem til dette treningsrommet. Naturligvis ga vi det navnet penalanalen! Det navnet er en utrolig morsom historie, mn det kan vi komme tilbake til senere. Så det var egentlig hele budskapet med dette meningsløse innlegget, nemlig at vi har et treningsrom som heter penalanalen! Check it out!

Edit:
Vi har foresten mistet 4 elever de siste ukene. Folk sier de har slutttet til fordel for andre studielinjer, men det er ingen som har hørt noe fra dem, og ryktene går. Det sies at alle disse 4 har prøvd å finne frem til dette rommet, og aldri komt opp igjen!!! Dam dam dam daaaaam!
 

Kos dere på skolen folkens! Mange klemmer fra Susann :) <3

 

OOOOgså helt til sist her; ikke glem å stemme!! Med mindre du skal stemme Frp eller Ap, da kan du bare brette opp armene på skjorten din, lene deg godt tilbake i gostolen og ta hendene bak hodet så svetteringene dine bare tyyyyyter, og glemme helt ut at det er valgdag idag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DobbelDD

DobbelDD

16, Stavanger

Vi er den kuleste klassen på Stavanger Katedralskole, følg med på denne bloggen! Blogges <3

Kategorier

Arkiv

hits