Well played, my friend. Well played.Nå har Carolin funnet penalet sitt igjen. Gratulerer, premie til deg. 

 

Her er penalanaloppdraget:

 

Oppdrag Penalanalen

 

Steg 1.

Velg ut et offer. Hvem skal miste penalet sin for en dag? Når du ahr valgt det svakeste ledder, stjel penalet usett. Sørg for å holde penalet i nærheten, og ikke mist det. Vokt det med ditt liv.

 

Steg 2.

Finn deg en innsidemann som kan hjelpe deg med å komme inn på offeret. Be innsidepersonen om å spørre offeret om hun har sett en blyant, som innsidemannen hadde "mistet". Automatisk vil offeret svare nei, men hun vil også i tillegg legge til at også hun har mistet penalet sitt. Når offeret er overbevist av innsidemannen, uten å merke noe mistanke - må innsidemannen trekke seg tilbake. 

 

Steg 3.

Kom deg ut av skolen, la offeret stå igjen. Mens hun leter etter det bortkommede penalet sitt. Må du gå normalt ut, ingen tegn til mistanke. Ta med deg penalet. Ikke få skyldfølelse, vær iskald - den sterkeste fienden er deg selv. Ikke la deg knekke - få med deg penalet hjem.

 

Steg 4.

Når steg 3 er gjort, og du har kommet deg ut av skolen, kan du sette igang med forberedning av truslene. La offeret vente litt, før du sender ut ditt første hint. Ta med deg penalet rundt omkring i byen, fotografer bildene - og behold filene. Post ditt aller første innlegg - anonymt. Legg ut bilde og tekst som vil få offeret til å savne penalet mest. Her kommer innsidemannen inn igjen.

 

Steg 5.

Nå som offeret har lagt ut til innsidemannen at hun har mistet sitt penal - kan innsidemannen uten mistanke hinte til offeret at hun må lese det første anonyme innlegget. Få innsidemannen til å informere offeret om at det står noe om penalet hennes på en blogg. Når offeret har lest innlegget - kan du fortsette videre til steg 6.

 

Steg 6.

Fortsett å poste innlegg og bilder på bloggen av penalet. Gjør offeret urolig - la henne føle savnet av latex penalet sitt. Fortsett å post bildene du har tatt - og ikke stopp. La det gå mellomrom (vent noen timer) før du poster neste innlegg + bilde. Når du er fornøyd med arbeidet kan du legge deg. Men før det - slett alle beviser.

 

Steg 7.

Etter du har våknet, post dette dokumentet som bevis på hva som har blitt gjort - fremdeles anonymt. Når du kommer deg tilbake på skolen, snik penalet usett tilbake til offeret - kom deg unna. Oppdraget er utført. La offeret for alltid være forundret over hva som har skjedd med penalet. Gi en god klapp på skulderen til innsidemannen, og takk h*n for jobben. Nå er du ferdig - oppdrag penalanal er over. Avsluttes med et highfive!

Én kommentar

carolin

28.sep.2011 kl.19:11

"fotografer bildene"

Skriv en ny kommentar

DobbelDD

DobbelDD

16, Stavanger

Vi er den kuleste klassen på Stavanger Katedralskole, følg med på denne bloggen! Blogges <3

Kategorier

Arkiv

hits